Glasbewassing door gediplomeerde glazenbewassers

Ruitenwassen is een specialiteit. Ons personeel is opgeleid om uw ruiten te wassen aan de binnen en buitenzijde. Indien nodig maken onze mensen ook gebruik van een hoogtewerker.

Glasbewassing

Naast het wassen van het glas zorgen wij voor het onderhoud van het glas

Glasbewassing is bij QMD Group uitgegroeid tot specialisme en als expert bieden we ook het technisch onderhoud van glas aan zoals het polijsten van glas, het ontetsen van glas het aanbrengen van nano Glass Coat. Neem contact op voor advies over uw glas.

Het polijsten van glas. Glas dat ernstig vervuild is, mat geworden is door kalkafzetting of ondiepe krassen heeft, maken we weer als nieuw door het te polijsten. Polijsten is het schuren van het glas met een speciale polijstpasta. Vrijwel ieder type glas kan gepolijst worden zoals dubbel glas, gehard glas en gelaagd glas. Door het glas te polijsten zijn beschadigingen niet meer zichtbaar.

Wij maken gebruik van osmose

osmosetechniek

Glasbewassing met osmosetechniek en telescoop

Osmosewater is simpel gezegd water dat is ontdaan van mineralen en zouten. Deze stoffen zorgen namelijk voor kringen en vlekken, zoals die na een regenbui achterblijven. Gewoon water is niet voldoende om écht goed de ruiten te wassen. Door gebruik te maken van osmosewater, zorgt onze glazenwasser dat jij met een 100% schoon en streeploos resultaat achterblijft. Zeker aangezien er tevens gebruik wordt gemaakt van ecologische schoonmaakmiddelen en van de specialistische techniek telescoopbewassing.

Handmatig ramen schoonmaken kan namelijk ook strepen met zich meebrengen. Daarnaast is het lichamelijk vermoeiend, waardoor de kwaliteit niet consistent blijft. Vandaar dat wij wij vaak de osmosetechniek gebruiken. Zo kunnen wij nog veel grondiger te werk gaan, waardoor jij van het beste, schoonste resultaat profiteert. Dát is pas kraakhelder!

100% propere glazen,
hier kijk je van op!

Professionele reiniging van al uw ramen, veranda’s, zonnepanelen, luifels en naamborden. Zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen vormen voor ons geen enkel probleem.

Wordt het u een beetje wazig voor de ogen als u naar buiten kijkt? Geen paniek, er is vast niks mis met uw zicht. Uw ramen hebben alleen een sopje nodig. Wij geven u weer een heldere blik op de wereld. Wij zijn immers ervaren in glasbewassing en wij werken uitsluitend met professionele glazenwassers. Zijn uw ramen bezaaid met vogelafdrukken, modderspatten en opgedroogde regendruppels? Wij vegen ze in een mum van tijd weg. Zonder lelijke strepen achteraf. Het resultaat? Honderd procent helderheid. U zult bijna niet geloven dat u door glas kijkt!

Contacteer ons voor meer info
100% tevredenheid
ruitenwassen