Eenmalige schoonmaak voor evenementen, bedrijfsfeesten, festivals, recepties

festival schoonmaak

Grondige opkuis en schoonmaak na feestelijkheden en events

Eenmalige grondige schoonmaakbeurten om de zaal, omgeving, werkruimte, feestgelegenheid terug te doen uitstralen als nieuw.

Geen zin om na een feest 2 dagen op te ruimen? Besteedt het uit aan QMD Group, wij toveren de gelegenheidsruimte terug om in een frisse en nette verschijning.

Ook als het tegen de tijd moet, bij het afbreken van uw tijdelijke toonzaal op een beurs. Ons personeel werkt snel en doeltreffend.

Gaat u met jaarlijks verlof en sluit uw magazijn? Ideaal moment om even een grote schoonmaak te houden in uw loods. Uw personeel kan er na hun verlof, in een ordelijke en mooie omgeving weer 200% tegenaan.

We maken duidelijke afspraken op voorhand over de tarieven en de tijdsduur. Wij hechten veel belang aan het nakomen van de afspraken zodat wij u in de toekomst tot onze groeiende groep van trouwe klanten mogen rekenen.

 • Professioneel tot in de details
  Ons personeel wordt opgeleid en zij krijgen de juiste instructies mee. Samen met de juiste kuismaterialen heeft dit tot gevolg dat de tijd optimaal benut wordt en het eindresultaat mag gezien (en geroken) worden.
 • Wij zijn correct en flexibel
  Op een feest of een event met 100 mensen of 10000 mensen kan er altijd iets onverwachts of extra gebeurd zijn. Wij zijn flexibel genoeg om het schoon en net te krijgen. Uw vaste contactpersoon kan het extra werk snel inschatten en maakt met u onmiddellijk een correcte afspraak over de extra schoonmaak.
 • Eenmalige schoonmaak voor heel veel sectoren
  Zowel voor de schoonmaak bij de oplevering van een woning tot evenementen met een hele hoop mensen. Heeft u als particulier een groot tuinfeest met 100 mensen? Contacteer ons voor een vrijblijvend voorstel.
 • Gespecialiseerde eenmalige schoonmaak
  Sommige omgevingen vragen een aparte aanpak. Een laboratorium kuisen, de kantine van een sportvereniging, horecazaken,... vragen allemaal om een specifieke deskundige aanpak. Wij passen de schoonmaak aan uw bedrijf(sactiviteit) aan. Elk bedrijf is uniek, maatwerk is routine voor ons. Al onze schoonmakers werken volgens de wettelijke voorschriften en milieunormen.
Heeft u een vraag?
Bel ons:
0495/81.39.33
of
0470/04.03.11
Mail ons: info@qmdgroup.be
reinigen na events

QMD Group cleaning & facility

Quality in cleaning

Masters in maintenance

Driven by people

Als jonge en dynamische onderneming draagt QMD Group elke dag er toe bij om uw dagelijkse leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij onze klanten een uitgebreid pallet aan diensten aan:

Onze diensten

 • Schoonmaak periodiek of eenmalig
 • Glasbewassing, voor binnen en buiten
 • Facility management
 • Wij zijn vriendelijk voor mens en milieu
 • Wij werken met gemotiveerd en deskundig personeel
 • Wij gaan steeds voor 100% klantentevredenheid
schoonmaakster